Vacatures

Telenet techniekers

IG&T is momenteel op zoek naar gemotiveerde telecomtechniekers om zijn klanten te voorzien van Telenet. Het gaat zowel om installaties als herstellingen. Dit kan gaan van telefonie tot tv en/of internet. IG&T zoekt mensen die het team kunnen versterken in de regio’s Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

Interne opleiding bij Telenet zal gevolgd worden na een korte screening.

Opgelet! Deze functie kan enkel uitgevoerd worden onder een zelfstandig statuut. Je moet dus al in bezit zijn van een BTW nummer, of in de mogelijkheid zijn om het BTW-nummer aan te vragen. (voorwaarde: bezit van attest bedrijfsbeheer, of bereid om dit te behalen via snelcursus!)

Functiebeschrijving:

Als telecomtechnieker ben je verantwoordelijk voor de volledige installatie bij de klant thuis. Je doorloopt het hele proces van A tot Z en eindigt met een tevreden klant. Je bent ook verantwoordelijk voor het verduidelijkingsproces aan de klant; dit a.h.v. een duidelijke demonstratie en de nodige uitleg.

Profiel:

Indien je interesse hebt voor deze boeiende job in een snelgroeiend bedrijf, mail je CV en motivatiebrief dan door naar IG&T.

Solliciteer hier!